Stick to Style

STICK TO STYLE | Bolig og Livsstils Blog | Spørg boligstylisterne

;

Renovering af et hus – stuklofter ?

Sænkede lofter med gamle stuklofter indenunder hos boligstylist Jette Larsen.

Stue 1 - Køkken

Originalt gammelt stukloft inden under det sænkede loft hjemme hos boligstylist Jette Larsen.

Stue 1 - Køkken

Afdamning af tapet og gamle stuklofter.

Stue 1 - Køkken

JETTE – Jeg har købt en gammel villa fra 1926 med hus og butik i et.
 Meningen er at min familie og jeg skal bo på 1. sal og butikken skal være i stueetagen – ligesom i gamle dage da butiksejeren ofte boede over butikken – Hvor hyggeligt!

Huset skal total renoveres og sidst der var nogen som har været i gang er 30-40 år siden. Så det er lige mig – jeg håber der gemmer sig mange gode ting under 70 er renoveringen.

Jeg elsker at renoverer huse og vil føre dette hus tilbage til dets fødsel i 1926. 

Min far som er snedker, mumler da også noget om at jeg er tosset, da jeg lokker ham til at tage karlit lofterne ned- “Jette jeg kan ikke reparerer det igen – man kan ikke få de karlitplader mere” “naj, men det går nok.” ” Jeg tror der er stuk op over far.”  “Går nok og går nok og hvad vil du så gøre hvis der ikke er ? Det er jo mig som skal reparerer det og de karlit plader sidder jo pænt og ja jeg kan godt sige dig hvad jeg ville gøre. Jeg ville bare give det hele en gang maling”  Nå far,  men der er ihvertfald glatte gips lofter inden under og  når loftet er sænket er der ihvertfald 50-80 cm højrere loft”
“Ja, Jette dette har du ret i – det bliver dyrt i varme med så højt til loftetsiger min far. “Ja, men det bliver flot far. ” hmmn” siger far bare.

“Nå far det var jo stuk”!  -Intet svar fra min far.

Ingen kommentarer endnu

Vær den første, der skriver en kommentar

Tiden er udløbet for kommentarer til dette indlæg.