Stick to Style

STICK TO STYLE | Bolig og Livsstils Blog | Spørg boligstylisterne

;

ER I OGSÅ FRISKE PÅ AT FORSÆTTE ?

Jeg er frisk på at forsætte på Sticktostyle der fylder 2 år om lige nu en måde. Er i friske på at forsætte med at se forbi ?
VI ER FRISKE ER I OGSÅ ?

   I dag er der lige nøjagtig 1 måned til STICKTOSTYLE fylder 2 år 🙂 

   VI ER FRISKE PÅ AT FORSÆTTE ER I ?


   MIKALA – 2 års fødselsdag på Sticktostyle

 

4 Comments

 • Heidi @ 7. august 2011

  Ja, jeg snupper gerne to år til…Tak 🙂

 • StickToStyle @ 7. august 2011

  Hej Heidi:)Dejligt med respons 🙂

 • mette lindholm Aude @ 8. august 2011

  Ja da .. at logge ind på StickToStyle er blevet en rigtig dejlig vane. Jeg nyder specielt de mange billeder af indretning,hvor man går helt tæt på detaljer ..!!
  Hvis jeg skal efterlyse ting, jeg savner og godt kunne tænke mig i det nye år, vil det klart være tips til indretning:-) Du ved, sådan laserer man en kommode, sådan tapetserer du, her kan du købe de skønne glas mm. 🙂 Fortsat al mulig held og lykke med StickToStyle ..jeg er fan ..!! Knus Mette

 • StickToStyle @ 8. august 2011

  Hej Mette. Tak 😉 jamen detaljerne er skønne, sådan har jeg det selv 😉 tips til indretning får i masser af 😉 jeg synes nu ellers jeg tit fortæller hvor de ting er købt ….. men jeg vil tænke ekstra over det helt sikkert 😉 mange ting er nok fordi jeg har fundet det et sted, eller det er udgået ;)alle er altid velkommen til at spørge her på bloggen, det er du en af dem der er god til 😉 men kom endelig med noget jeg lytter . Har fået en del mail også det er skønt 😉 bla en del synes det kunne være sjovt med you tube klip 😉 det vil komme.Elsker masser af pespons ;)jeg ønsker jo det bedste for dem der følger med her på STICKTOSTYLE ! God dag til dig 🙂

Tiden er udløbet for kommentarer til dette indlæg.