Stick to Style

STICK TO STYLE | Bolig og Livsstils Blog | Spørg boligstylisterne

;

TRILLE SIG I HJØRNERNE

Skønt boligmagasin fra udlandet skal der hentes dejlig inspiration fra.

INSPIRATION

Lækkert blad med masser af skøn inspiration til dig og din bolig.

DEJLIGT BLAD

Føler at jeg kan trille mig i alle hjørnerne, så rent er her nu i hele huset.

Dagen har været så effektiv,  har nemlig også har nået at rykke lidt om 🙂
Min far har siden jeg var 12 år gammel sagt til mig at jeg burde have hjul under møblerne.
Jeg vil gerne give min far ret ……. !! 😉

Min datter havde det nye blad her med hjem til mig 😉 det er lapper til hygge !

MIKALA – EFTERÅRSKLAR I BOLIGEN

1 Comments

  • StickToStyle @ 12. august 2011

    Nu er nullermænd fortid her i huset . Vores hund, i skulle se hende, alle hendes værelser hun har her i huset, med tæpper,puder og bamser er i vaskemaskinen og duften af kødben er væk. Ja hun har skam selv været i bad, og fået nyt spænde i håret.Tror lige jeg har en præ puppe i huset nu, hun ser noget fornærmet og surt på hendes mor. Skyllemiddel er ikke rart for hundenæser… Min veninde har forslået jeg skal give hende et kødben i morgen 🙂 så vi kan blive gode venner igen 🙂 det vil jeg gøre, hvad gør man ikke for at holde på et godt venskab 🙂

Tiden er udløbet for kommentarer til dette indlæg.