Stick to Style

STICK TO STYLE | Bolig og Livsstils Blog | Spørg boligstylisterne

;

JULERÅ HYGGE MED RUSTIK STIL

Julerå hygge med strik plaid .

RÅ HYGGE TIL JUL

Hvor oser her bare af rå stemning i julen 🙂
Stemning med masser af det rustikke i indretningen.

MIKALA – HYGGESTILEN I JULEN

4 Comments

 • Maiken Bergquist @ 4. december 2011

  For faaaaaaaaaaaaaanden!!! Dér er mit tæppe jo – dét som jeg ville ønske jeg ku’ strikke, men som blev til en pude istedet!! Indskyder lige hér: Undskyld mit sprog…så ER det sagt! 😀 Hoooold nu op – altså Mikala, hvis det er SÅDAN ét du har foræret dig selv, så kommer jeg og låner det i weekenderne 😉

 • StickToStyle @ 4. december 2011

  Mikala – du kan altså godt strikke et stort tæppe 🙂 men det er ikke sådan et jeg har givet mig selv… Det er et kæmpe kelim tæppe 🙂 i smukke farver. Men kunne godt finde på at strikke et tæppe der passer til tæppet 🙂 vi laver en strikkeklub 🙂

 • Maiken Bergquist @ 6. december 2011

  Deal!! 😀

 • StickToStyle @ 6. december 2011

  Jeg må snart finde de store strikkepinde frem 🙂 ved jo bare ikke lige farven på mit tæppe 🙂

Tiden er udløbet for kommentarer til dette indlæg.