Stick to Style

STICK TO STYLE | Bolig og Livsstils Blog | Spørg boligstylisterne

;

ANMELDER ROSER STICK TO STYLE

 

JETTE & MIKALA
Stick To Style på andres blog
-Vi er meget glade for at få så flot en anmeldelse -Toppelop!

TAK  antik-blog.dk !

Se mere på antik blog.

3 Comments

  • mette lindholm Aude @ 7. maj 2010

    Jeg bliver med garanti en STOR FAN af sitet Sticktostyle. Den rammer fuldstændig min smag og tilfredsstiller mit behov for læsning vedrørende indretning, mode og mad. Når man som jeg har gået på loppemarkeder i årevis og haft sin gang i alverdens genbrugsbutikker, er det fantastisk at finde en side, der i sin tankegang og holdning matcher min så godt. Jeg bliver simpelthen glad i låget af at “bladre” i jeres “bog” og forstår efter 5 dage ikke, hvordan jeg har kunnet leve uden tidligere. Tak for jer ..!! 🙂

  • StickToStyle @ 7. maj 2010

    Du er for sød 😉 Mange tak skal du ha – vi bliver så glade når der kommer sådan en kommentar med så meget ros.Det gir os lyst til endnu mere;)MIKALA

  • mette lindholm Aude @ 7. maj 2010

    Du skal ikke sige tak .. det er jo jer, der har gjort alt arbejdet. Jeg bladrer kun i eventyrbogen .. 🙂

Tiden er udløbet for kommentarer til dette indlæg.