Stick to Style

STICK TO STYLE | Bolig og Livsstils Blog | Spørg boligstylisterne

;

BIKINIKLAR – Nedtælling 31

Grønsagsgryde

Grønsagsgryde-Uhm!

Koden er knækket for mig.
Det viste sig, at for mig gælder det om at komme ind i nogle faste rytmer, som jeg kan stå inde for og hvor jeg ikke behøver at tage stilling til ved hvert måltid hvad jeg vil spise og dermed også om jeg vil spise sundt – for er jeg træt, så er min rygrad som spaghetti.

Så løsningen nu og frem vil være at sætte næste dags måltider frem i køleskabet dagen før, så jeg aldrig fristes.

Når jeg er sulten går jeg som vanligt hen og åbner køleskabet og så ser jeg ofte at jeg ikke har fået spist alle mine grønsager eller frugt eller et stykke kød. Så det går jeg igang med at spise og så er jeg aldrig sulten bagefter.

Grønsagsgryden er snuppet fra Ea`s køkken – en super fed blog om mad og med gode opskrifter!

Nu taber jeg mig hver dag stille og roligt!  Løb iøvrigt 4 km i går.

MIKALA – Jeg kan se du har tabt dig 🙂 HUSK – 5 kg er en bukse str ned,så jeg arver snart tøj.
Ønsker mig det råhvide Malene Birger sæt 😉

2 Comments

  • StickToStyle @ 5. juni 2010

    JETTE-Næ, du sagde 3kg så det regner jeg med.

  • StickToStyle @ 5. juni 2010

    MIKALA – Ja det er ikke altid nemt at huske alt:) har jeg virkelig sagt det ?

Tiden er udløbet for kommentarer til dette indlæg.